Tietosuojaseloste//

Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja Antti Merilehdon kampanjatyörekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit olla tarvittaessa yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ: Teknologia ja Tulevaisuus ry, Antti Merilehdon vaalikampanja 2019.

E-MAIL: kia.korpela@gmail.com

Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Asuinalue
  • Osallistumishalukkuus vaalityöhön
  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietoja käytämme Antti Merilehdon sekä hänen tukiyhdistyksensä Teknologia ja Tulevaisuus ry:n viestintä­än sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin.

Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella.

Kuka tietoja käsittelee?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Antti Merilehto, hänen kampanjansa aktiivit sekä Teknologia ja Tulevaisuus ry:n toimijat. Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Antti Merilehdon nettisivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytämme Google-sähköpostipalvelua. Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen G Suite -palvelussa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä täältä.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää meitä:

  • vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
  • korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
  • poistamaan henkilötietosi
  • rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen ja muut tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt sähköpostitse osoitteeseen kia.korpela@gmail.com.

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 11.3.2019.